Referenssit

Sisustusarkki­tehtuuri

Sisustusarkkitehtiemme erikoisalaa on kekseliäs tilojen ja toimintojen suunnittelu sekä koko sisustusprojektin hallinta tarveselvityksestä toteutussuunnitelmiin ja valvontaan asti. Tila-, valaistus- ja kalustesuunnittelu etenevät suunnittelun aikana rinnakkain, tarkasti aikataulussa ja budjetissa.

Käyttäjälähtöisyys on sisustussuunnittelumme perusta. Tämän vuoksi  suunnittelumetodimme on osallistava sisustussuunnittelu, jossa tilan käyttäjät ovat aktiivisesti mukana kehittämässä tila- ja sisustusratkaisuja.

Suunnittelijamme hallitsevat myös työympäristökehittämisen vaiheet, minkä ansiosta suunnittelemamme tilat ovat paitsi viihtyisiä ja visuaalisesti mieleenpainuvia, myös toimivia, tehokkaita ja tarkoituksenmukaisia. Tämä takaa sen, että tilojen käyttäjät ovat tyytyväisiä ja sitoutuneita yhdessä muovattuihin ratkaisuihin.

PALVELUT

Sisustusarkkitehtuuri on tärkeä osa monipuolista suunnitteluosaamistamme. Työhyvinvointia tukevien viihtyisien työympäristöjen ohella suunnittelemme mitä erilaisempia tilakonsepteja, useimmiten käyttäjiä suunnitteluun osallistaen.

  • Sisustussuunnittelu
    • Toimitilat ja toimistot
    • Monitilaratkaisut
    • Liiketilat ja myymälät
    • Koulut ja oppimistilat
  • Hankesuunnittelu ja tarveselvitykset

Ota yhteyttä

Eija Niemelä
Liiketoimintajohtaja
Sisustusarkkitehtuuri ja työympäristökehittäminen
eija.niemela@kva.fi
+358 40 764 6881
Laura Merilä
Projektipäällikkö
Sisustusarkkitehti SIO
laura.merila@kva.fi
+358 50 516 9561