Ajankohtaista

KVA Arkkitehdit Oy varautuu koronavirukseen lisäämällä etätyötä

Me KVA:lla varaudumme koronavirukseen ja otamme toistaiseksi käyttöön uudet toimintamallit kaikessa asiakastyössämme. Pyrimme kuitenkin kaikin tavoin turvaamaan parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja samalla huolehtimaan sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuudesta haasteellisesta tilanteesta huolimatta. Meneillään olevia projekteja pystymme edistämään normaalisti hyödyntämällä toimistomme nykyaikaisia työskentelyvälineitä ja- käytäntöjä.

Toistaiseksi:
• suosimme etätyötä, etäpalavereja ja etätyöpajoja
• kaikki tapaamiset järjestetään etänä
• vain aivan välttämättömät kasvokkaistapaamiset järjestetään
• vältämme matkustamista
• emme kättele ja pidämme turvallisen etäisyyden toisiimme

Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronavirus-ohjeistusta sekä matkustuksen osalta Ulkoministeriön ohjeita. Seuraamme viranomaistiedotusta aktiivisesti ja reagoimme annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa väliaikaiskäytännöistämme saat omalta projektiyhteyshenkilöltäsi.

1
-
3

WTC

2018

Finavian ICT-palveluiden uusi toimistotila suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa. Lopputuloksena syntyi aktiivisuutta korostava toimisto, joka monipuolisesti tukee erilaisia työtehtäviä ja modernia yhteistyötä. Tilojen sydämenä toimiva viihtyisä working lounge kokoaa käyttäjät rentoihin kohtaamisiin, ja luo sopivat puitteet  myös epämuodollisemmille palaverihetkille.

Raikas sisustus on saanut innoitteita ikkunoista avautuvista lentokenttä näkymistä. Ympäröivä maisema toistuu sisustuksen värivalinnoissa ja lattian kuvioinnissa. Neuvotteluhuoneiden teemat ovat siirtyneet tiloihin suoraan kiitotieltä ja tukevat hyvin Finavian brändiä.

  • 800m²
  • Sisustussuunnittelu
Fyysisillä tiloilla on suuri vaikutus mindsettiin, näissä tiloissa sen huomaa toteutuneen todella hyvin.
Harri Karjalainen
Tietohallintojohtaja, Finavia

Kysy lisää projektista!

Eija Niemelä
Suunnittelujohtaja
Työympäristö- ja sisustussuunnittelu
eija.niemela@kva.fi
+358 40 764 6881