Ajankohtaista

KVA Arkkitehdit Oy varautuu koronavirukseen lisäämällä etätyötä

Me KVA:lla varaudumme koronavirukseen ja otamme toistaiseksi käyttöön uudet toimintamallit kaikessa asiakastyössämme. Pyrimme kuitenkin kaikin tavoin turvaamaan parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja samalla huolehtimaan sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuudesta haasteellisesta tilanteesta huolimatta. Meneillään olevia projekteja pystymme edistämään normaalisti hyödyntämällä toimistomme nykyaikaisia työskentelyvälineitä ja- käytäntöjä.

Toistaiseksi:
• suosimme etätyötä, etäpalavereja ja etätyöpajoja
• kaikki tapaamiset järjestetään etänä
• vain aivan välttämättömät kasvokkaistapaamiset järjestetään
• vältämme matkustamista
• emme kättele ja pidämme turvallisen etäisyyden toisiimme

Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronavirus-ohjeistusta sekä matkustuksen osalta Ulkoministeriön ohjeita. Seuraamme viranomaistiedotusta aktiivisesti ja reagoimme annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa väliaikaiskäytännöistämme saat omalta projektiyhteyshenkilöltäsi.

1
-
2

Telia Sonera 5G Areena

2000-2017

Töölön jalkapalloareena nykyinen Telia 5G areena rakennettiin vuosina 1998-2000. Sitä edelsi avoin arkkitehtikilpailu, jonka voitti Suomalais-ranskalainen toimisto atelier 23. Hanke rahoitettiin sekä Helsingin kaupungin, valtion sekä yksityisen sektorin avulla. Hanketta veti liikemies Hjallis Harkimo.
Stadionin pää-ja arkkitehtisuunnittelijana toimivat Ritva Kokkola ja Olivier Lemarchand. Kaupunkikuvassa oleellinen arkkitehtoninen elementti on kaareva pääkatsomon teräsrakenteinen katto, jonka rakennesuunnittelijana toimi diplomi-insinööri Heikki Järvinen. Katon rakenne on vaativa pitkien jännevälien vuoksi ja se painaa 700t. Muut stadionin rakenteet ovat teräsbetonia.
Keväällä 2017 KVA Arkkitehdit Oy on tehnyt luonnoksia stadionin eteläpäädyn kehittämiseksi.

  • Pää- ja arkkitehtisuunnittelu

Töölön jalkapallostadionin hankesuunnitelma

Eteläisen katsomon perusparannus ja Palloliiton uusitut toimitilat. Stadionia operoivan HJK haluaa kehittää, monipuolistaa ja kasvattaa sen toimintaa parantamalla palvelujaan. Uusi terärakenteinen 620 paikan Vip katsomo tulisi nykyisen alakatsomon päälle. Sen taakse on sijoitettu suuri yhtenäinen tila sky-baarille ja seminaaritiloille. Tilat ovat yhteysillan kautta liitetty nykyisiin aitioihin.

Laajennuksen jälkeen eteläkatsomon bruttoala olisi noin 6000 m².

Kysy lisää projektista!

Olivier Lemarchand
Arkkitehti SAFA
Urheilurakentaminen
olivier.lemarchand@kva.fi
+358 44 7770 220