Ajankohtaista

KVA Arkkitehdit Oy varautuu koronavirukseen lisäämällä etätyötä

Me KVA:lla varaudumme koronavirukseen ja otamme toistaiseksi käyttöön uudet toimintamallit kaikessa asiakastyössämme. Pyrimme kuitenkin kaikin tavoin turvaamaan parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja samalla huolehtimaan sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuudesta haasteellisesta tilanteesta huolimatta. Meneillään olevia projekteja pystymme edistämään normaalisti hyödyntämällä toimistomme nykyaikaisia työskentelyvälineitä ja- käytäntöjä.

Toistaiseksi:
• suosimme etätyötä, etäpalavereja ja etätyöpajoja
• kaikki tapaamiset järjestetään etänä
• vain aivan välttämättömät kasvokkaistapaamiset järjestetään
• vältämme matkustamista
• emme kättele ja pidämme turvallisen etäisyyden toisiimme

Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronavirus-ohjeistusta sekä matkustuksen osalta Ulkoministeriön ohjeita. Seuraamme viranomaistiedotusta aktiivisesti ja reagoimme annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa väliaikaiskäytännöistämme saat omalta projektiyhteyshenkilöltäsi.

1
-
1

Tammervoima

2012-2015

KVA on suunnitellut Tammervoiman hyötyvoimalaitoksen Tampereen Tarastenjärvelle. Hankkeen rakennuttajina ovat olleet Pirkanmaan Jätehuolto Oy ja Tampereen Sähkölaitos Oy. Vähäpäästöinen voimalaitos tuottaa vuosittain 310 GWh kaukolämpöä ja 90 GWh sähköä sekajätteestä, joka muuten päätyisi kaatopaikkajätteeksi. Hyödyntämällä jätteitä energiantuotannossa kaatopaikkasijoittamisen sijaan, voimalaitos vähentää biohajoamisessa syntyviä metaanikaasuja ja sen myötä myös ilmastokuormitusta.

  • 9 900 m²
  • Pää- ja arkkitehtisuunnittelu

Kysy lisää projektista!

Jyrki Tuominen
Arkkitehti SAFA
Pääsuunnittelija
jyrki.tuominen@kva.fi
+358 45 137 5978