Ajankohtaista

KVA Arkkitehdit Oy varautuu koronavirukseen lisäämällä etätyötä

Me KVA:lla varaudumme koronavirukseen ja otamme toistaiseksi käyttöön uudet toimintamallit kaikessa asiakastyössämme. Pyrimme kuitenkin kaikin tavoin turvaamaan parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja samalla huolehtimaan sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuudesta haasteellisesta tilanteesta huolimatta. Meneillään olevia projekteja pystymme edistämään normaalisti hyödyntämällä toimistomme nykyaikaisia työskentelyvälineitä ja- käytäntöjä.

Toistaiseksi:
• suosimme etätyötä, etäpalavereja ja etätyöpajoja
• kaikki tapaamiset järjestetään etänä
• vain aivan välttämättömät kasvokkaistapaamiset järjestetään
• vältämme matkustamista
• emme kättele ja pidämme turvallisen etäisyyden toisiimme

Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronavirus-ohjeistusta sekä matkustuksen osalta Ulkoministeriön ohjeita. Seuraamme viranomaistiedotusta aktiivisesti ja reagoimme annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa väliaikaiskäytännöistämme saat omalta projektiyhteyshenkilöltäsi.

1
-
2

Scandic Helsinki Airport

2018

Lentokentän toimintakeskuksen TOKE tiloihin rakennetaan vuosina 2017-2018 entisien toimistotilojen tilalle hotelli. Scandic Helsinki Airport tulee olemaan lähinnä terminaaleja sijaitseva hotelli kaikilla mukavuuksilla sekä liikematkustajille että vapaa-ajan matkustajille. Hotellin erikoisuus ovat perinteisestä poikkeavat kokoustilat, joiden sisustuksessa on huomioitu myös rakennuksen historia. Hotelli on kunnostettu osittain entisiin poliisin tiloihin. Siinä yhteydessä on säilytetty tämän osan historiaa: kolme pientä kokoustilaa sisustetaan entisiin selleihin. Hotellin vastaanotto ja á la carte -ravintola sijoitetaan rakennuksen keskelle valoisaan atriumtilaan. Uusi 150 huoneen hotelli avaa ovensa maaliskuussa 2018. Sisustuksen on suunnitellut sisustusarkkitehti Bronwynn Welsh Doors Arktiekter -toimistosta.

  • Tarveselvitys
  • Pää- ja arkkitehtisuunnittelu

Kysy lisää projektista!

Erki Valdre
Arkkitehti SAFA
erki.valdre@kva.fi
+358 40 708 7379