Ajankohtaista

KVA Arkkitehdit Oy varautuu koronavirukseen lisäämällä etätyötä

Me KVA:lla varaudumme koronavirukseen ja otamme toistaiseksi käyttöön uudet toimintamallit kaikessa asiakastyössämme. Pyrimme kuitenkin kaikin tavoin turvaamaan parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja samalla huolehtimaan sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuudesta haasteellisesta tilanteesta huolimatta. Meneillään olevia projekteja pystymme edistämään normaalisti hyödyntämällä toimistomme nykyaikaisia työskentelyvälineitä ja- käytäntöjä.

Toistaiseksi:
• suosimme etätyötä, etäpalavereja ja etätyöpajoja
• kaikki tapaamiset järjestetään etänä
• vain aivan välttämättömät kasvokkaistapaamiset järjestetään
• vältämme matkustamista
• emme kättele ja pidämme turvallisen etäisyyden toisiimme

Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronavirus-ohjeistusta sekä matkustuksen osalta Ulkoministeriön ohjeita. Seuraamme viranomaistiedotusta aktiivisesti ja reagoimme annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa väliaikaiskäytännöistämme saat omalta projektiyhteyshenkilöltäsi.

1
-
2

Pilottitilat

Pilottitilojen avulla voidaan testata uusia työteontapoja, uudenlaisia työpisteratkaisuja tai esim. tilojen akustiikkaa. Pilottitiloja voidaan toteuttaa vähin kustannuksin toteuttamalla irtokalusteratkaisuin oleviin tiloihin. Voidaan myös rakentaa uusi tila, jossa testataan vaikka tulevan rakennuksen sisämateriaaleja ja valaistusta. Henkilökunta voi kokeilla uusia ratkaisuja ja samalla kommentoida niitä. Näin henkilökuntaa myös sitoutetaan tuleviin muutoksiin. Olemme toteuttaneet useita pilottitiloja ja voimme tarjota myös niihin liittyvän muutosjohtamisen tuen sekä jälkiseurannan.

  Kysy lisää projektista!

  Ritva Kokkola
  Arkkitehti SAFA
  Työympäristöasiantuntija
  ritva.kokkola@kva.fi
  +358 40 755 6154