1
-
3

Työhuone Pasila

2016

Työhuone Pasila on vireä työtila Etera-talon katutasossa. Tilassa testataan uusimpia työhyvinvointia tukevia ratkaisuja. Coworking -tiloista Työhuone Pasila on ainoa, joka yhdistää työn tekemisen, yhdessä kehittämisen, työkyvyn tutkimuksen ja palautteen hyödyntämisen työympäristön parantamiseksi.
Työhuoneen pääyhteistyökumppaneita ovat Eteran lisäksi Elisa, Halton ja Isku. Lisäksi tilan palvelutarjontaan on osallistunut muita yhteistyökumppaneita kuten One4all tuottamalla tilaan digitaaliset infonäytöt sekä Cuckoo Workout tuomalla innovatiiviset taukojumppapalvelut.

  • 250 m²
  • Pääsuunnittelu
  • Arkkitehtisuunnittelu
  • Työympäristökonsepti
  • Työympäristökehitys MyWorkPlace®
  • Sisustussuunnittelu
Aulatilassa voit tutustua ja verkostoitua kollegoihin, ja nauttia samalla tuoretta kahvia.
Ritva Kokkola
Työympäristöasiantuntija

Avointa työtilaa ja oma nurkkaus taukojumpalle

Tilaa on ollut konseptoimassa dosentti Suvi Nenonen yhteistyössä KVA Arkkitehtien kanssa. Suunnittelusta ja sisustuksesta ovat vastanneet Ritva Kokkola ja Suvi Hirvonen KVA-arkkitehdeiltä.

Työhuoneesta löytyy avointa työtilaa, neuvotteluhuone, vetäytymistila sekä esittelytila. Käytössä on rauhallisen työn pisteitä, kahvilamainen verkostoitumistila, esittelytila ja neuvotteluhuone. Taukojumppaan on oma nurkkauksensa välineineen. Työhuone tarjoaa myös oivan tilan erilaisten Pop up -tapahtumien järjestämiseen. Etera-talon ravintola- ja kahvilapalvelut ovat Työhuoneessa työskentelevien käytössä. Aulatilassa voit tutustua ja verkostoitua kollegoihin ja nauttia samalla tuoretta kahvia. Yksilötyön alueella voit syventyä omiin töihin ja projekteihin, samalla testaten innovatiivisia työmukavuutta edistäviä tuotteita. Vetäytymisen ja keskittymiseen tarkoitetulla alueella voit hakeutua oman työn pariin yksin tai tiimin kanssa, käytössäsi on 8 hengen neuvotteluhuone, avotilassa säädettävät pöydät ja tuolit sekä puheluita varten oma pieni huone. Näyttely – ja yleisötilassa on erikseen varattavissa esimerkiksi erilaisia tapahtumia varten. Tila on tarkoitettu max. 20 henkilölle. Rentoutumisen alue sijaitsee Työhuoneen takaosassa ja siellä voit pitää hetken tauon, rentoutua tai pitää jumppatauon työskentelyn lomassa.