Länsimetron projektitoimisto

2017

Länsimetron kakkosvaiheen rakentamisessa otettiin käyttöön Big room –malli, joka tarkoittaa projektin eri osapuolten työskentelyä yhteisissä tiloissa yhteisillä pelisäännöillä. Länsimetro Oy, konsultit, suunnittelijat ja viranomaiset saivat työpisteet samasta toimistosta ja kilometrien pituiset sähköpostiketjut loppuivat.

 

Big roomissa on työtilat 130 ihmiselle, erikokoisia ja yhdisteltäviä neuvotteluhuoneita, pienryhmähuoneita, taukotilat sekä projektin ja yhteistyön seuraamiseen tarkoitettu tilannehuone.

 

Vanhojen toimitilojen irtokalusteista hyödynnettiin kaikki mahdolliset. Myös suurin osa vanhoista alakatoista ja valaisimista säilytettiin. Nämä elementit jätettiin taka-alalle uusilla voimakkaammilla väreillä ja selkeällä järjestyksellä, jotta saatiin raikas nykyaikaisen toimiston ja Länsimetron ilme.

 

Projektiyhdistys ry järjestää vuosittain kilpailun vuoden projektiteosta. Vuonna 2018 yhdistys valitsi kaksi voittajaa: Suomenlinnan merenalaisen tunnelin peruskorjauksen allianssimallilla sekä Länsimetro-projektin kakkosvaiheen Big room –toimintamallin.

  • Länsimetro Oy
  • 1 500 m²

Kysy lisää projektista!

Hannu Mikola
hannu.mikola@cjn.fi
+358 400 814 0000

Jukkapekka Lonka
jukkapekka.lonka@cjn.fi
+358 50 381 5268