Kela Pitäjänmäen henkilöstöravintola
2020
Kela Pitäjänmäen henkilöstöravintolan muutos oli osa käynnissä olevaa Pitäjänmäen toimipisteen kokonaisvaltaista peruskorjausta ja toimitilamuutosta. Tavoitteena oli luoda viihtyisä, monikäyttöinen ja toimiva ravintolaympäristö, joka toimisi houkuttelevana kohtaamis- ja työskentelypaikkana myös lounasajan ulkopuolella. Keittiön sekä ravintolan tiloja ja prosesseja tuli tehostaa ja selkeyttää, jotta ne palvelisivat toimitilojen peruskorjauksen myötä lähes puolella kasvavaa henkilömäärää – asiakaspaikkoja tarvittiin 330 palvelemaan noin 800 henkilöä. Myös ravintolan palvelukonseptia haluttiin modernisoida tähän päivään tuomalla uudenlaisia tarjoilupisteitä käyttäjille. Suunnitteluvalintoja ohjasivat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti pitkäikäisyys ja ajattomuus. Tilojen ilmeeseen etsittiin koko tilaa raikastavaa ilmettä yhdistäen ja sovitellen uutta sekä vanhaa.