Ajankohtaista

KVA Arkkitehdit Oy varautuu koronavirukseen lisäämällä etätyötä

Me KVA:lla varaudumme koronavirukseen ja otamme toistaiseksi käyttöön uudet toimintamallit kaikessa asiakastyössämme. Pyrimme kuitenkin kaikin tavoin turvaamaan parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja samalla huolehtimaan sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuudesta haasteellisesta tilanteesta huolimatta. Meneillään olevia projekteja pystymme edistämään normaalisti hyödyntämällä toimistomme nykyaikaisia työskentelyvälineitä ja- käytäntöjä.

Toistaiseksi:
• suosimme etätyötä, etäpalavereja ja etätyöpajoja
• kaikki tapaamiset järjestetään etänä
• vain aivan välttämättömät kasvokkaistapaamiset järjestetään
• vältämme matkustamista
• emme kättele ja pidämme turvallisen etäisyyden toisiimme

Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronavirus-ohjeistusta sekä matkustuksen osalta Ulkoministeriön ohjeita. Seuraamme viranomaistiedotusta aktiivisesti ja reagoimme annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa väliaikaiskäytännöistämme saat omalta projektiyhteyshenkilöltäsi.

1
-
1

ANS Finland

2017

ANS:n (Air Navigation Services Finland Oy) uusien toimitilojen suunnittelussa tavoitteena oli yhdistää kaikki työntekijät samoihin moderneihin tiloihin ja samalla luoda ilmeeltään raikkaat, uutta yhtiötä ja sen visuaalista brändiä tukevat tilat. Toimitilan perusratkaisuksi valittiin monitilatoimisto, sillä uusien tilojen haluttiin tukevan uudistuvia työtapoja, avointa tiedonkulkua ja sosiaalista kontakteja eri osastojen välillä.

Toimitilan sydämeen rakennettiin tilava ja viihtyisä kahvila sekä sitä täydentävä working lounge niin työskentelyä kuin epämuodollisia palavereitakin varten. Avoimen työpisteratkaisun rinnalla on runsaasti pieniä vetäytymistiloja ja neuvotteluhuoneita heti työpisteiden välittömässä läheisyydessä. ANS:n brändivärit ja logon verkkomainen grafiikka inspiroivat väritystä ja sisustusratkaisuja.

  • 2 800 m²
  • Pää- ja arkkitehtisuunnittelu
  • Sisustussuunnittelu
Haastavasta aikataulusta huolimatta yhteistyö KVA:n kanssa oli sujuvaa ja asiakkaan toiveet huomioitiin lyhyelläkin varoitusajalla. Olemme itse erittäin tyytyväisiä tiloihin, ja olemme saaneet paljon positiivista palautetta myös yhteistyö- kumppaneiltamme.
ANS Finland, Projektinjohto

Kysy lisää projektista!

Eija Niemelä
Suunnittelujohtaja
Työympäristö- ja sisustussuunnittelu
eija.niemela@kva.fi
+358 40 764 6881