Ajankohtaista

KVA Arkkitehdit Oy varautuu koronavirukseen lisäämällä etätyötä

Me KVA:lla varaudumme koronavirukseen ja otamme toistaiseksi käyttöön uudet toimintamallit kaikessa asiakastyössämme. Pyrimme kuitenkin kaikin tavoin turvaamaan parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja samalla huolehtimaan sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuudesta haasteellisesta tilanteesta huolimatta. Meneillään olevia projekteja pystymme edistämään normaalisti hyödyntämällä toimistomme nykyaikaisia työskentelyvälineitä ja- käytäntöjä.

Toistaiseksi:
• suosimme etätyötä, etäpalavereja ja etätyöpajoja
• kaikki tapaamiset järjestetään etänä
• vain aivan välttämättömät kasvokkaistapaamiset järjestetään
• vältämme matkustamista
• emme kättele ja pidämme turvallisen etäisyyden toisiimme

Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronavirus-ohjeistusta sekä matkustuksen osalta Ulkoministeriön ohjeita. Seuraamme viranomaistiedotusta aktiivisesti ja reagoimme annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa väliaikaiskäytännöistämme saat omalta projektiyhteyshenkilöltäsi.

1
-
3

Airpro Oy

2016

Tavoitteena oli suunnitella Airpron hallinnon henkilöstölle modernit monitilaperiaatteen mukaiset toimistotilat, jotka tukevat visuaaliselta ilmeeltään Airpron uudistettua brändiä. Suunnittelun toisena keskeisenä lähtökohtana oli luoda koko lentokenttäalueen henkilöstölle tunnelmaltaan välitön kotipesä, hubi, jonka työkahvilaan kuka vain voi tulla työskentelemään ja jossa voidaan järjestää henkilöstön yhteisiä tapahtumia. Myös koulutustilat, haastattelutilat ja neuvottelutilat olivat osana tilakonseptia.

  • 620m²
  • Sisustussuunnittelu
  • Pää- ja arkkitehtisuunnittelu
Lähtökohtana oli luoda koko lentokenttäalueen henkilöstölle tunnelmaltaan välitön kotipesä
Eija Niemelä
Suunnittelujohtaja

Visuaalisen ilmeen määrittelyssä osallistettiin henkilöstöä, jotta uudet tilat koettaisiin alusta asti omiksi ja helposti lähestyttäviksi.

Visuaalisen ilmeen rakentamisessa etsittiin ratkaisuja, jotka tuovat esille brändi-ilmettä ilman alleviivaavaa brändivärien ja graafisten aiheiden toistamista. Airpron monipuolista toimintakenttää ja henkilöstön monialaisuutta tuotiin esille muunmuassa arkisia työtilanteita kuvaavilla valokuvasuurennoksilla.

Kysy lisää projektista!

Eija Niemelä
Suunnittelujohtaja
Työympäristö- ja sisustussuunnittelu
eija.niemela@kva.fi
+35840 764 6881