1
-
5

Sörnäisten rantatie 13

2017

Sörnäisten rantatien Valtiokonttorin toimitalo on viime vuodet ollut käyttäjän tarpeisiin nähden liian suuri. Monien selvitysten jälkeen Senaatti-kiinteistöt esitti ratkaisun, jossa Valtiokonttori sijoittuu nykyiseen toimitaloonsa yhdessä Patentti- ja rekisterihallituksen kanssa ja tilojen muutostyö toteutetaan valtion toimitilastrategian mukaisena monitilatoimistona. Sisustussuunnittelun työpajoissa selvitettiin molempien käyttäjien erityistarpeet huomioiden kuitenkin sisustuksen yhtenäisyys ja tilaratkaisut koko rakennuksen osalta. Yhteiskäyttöisten tilojen osalta suunnittelu tapahtui molempien organisaatioiden yhteistyökokouksissa ja kaikissa materiaali- ja kalustevalinnoissa osallistetaan henkilöstöä, henkilöstön näkökulmat huomioitiin suunnitteluratkaisuissa.

  • 13 000m²
  • Senaatti-kiinteistöt
  • Työympäristökehittäminen
  • Sisustussuunnittelu

Kysy lisää projektista!

Elina Rajamäki
Sisustusarkkitehti SIO
elina.rajamaki@kva.fi
+358 40 075 8375