1
-
1

BE-laitos Otakaari 4

2017

Projektin tarkoituksena oli luoda BE-laitokselle Aalto-Yliopiston uuden tilastrategian mukainen työympäristö monitilatoimistoperiaatteella. Tilasovitusten jälkeen projekti jatkui käyttäjät osallistavilla työpajoilla, joissa yhteiskehittämällä rakennettiin käsitys uusista tiloista ja toimintaperiaatteista sekä kerättiin käyttäjien erityistarpeet suunnittelutyön perustaksi. Tilakonsepti muodostui osallistamisen tulosten pohjalta.

  • 1 050m²
  • Työympäristökehittäminen
  • Arkkitehtisuunnittelu
  • Sisustussuunnittelu
Projektin toinen vaihe koostui arkkitehti- ja sisustussuunnittelusta. Sisustus henkii Aalto-Yliopiston innostavaa ja värikästä henkeä.
Reeta Cagnani
Työympäristöasiantuntija

Kysy lisää projektista!

Reeta Cagnani
Sisustusarkkitehti
Työympäristöasiantuntija
reeta.cagnani@kva.fi
+358 50 314 0560