KVA Arkkitehdit Oy on monipuolisia palveluita tarjoava, vuonna 1964 perustettu arkkitehtitoimisto. Pysyvät asiakassuhteet ja vahvat kumppanuudet ovat toimintamme selkäranka, ja meillä on useita puitesopimuskumppaneita, kuten Finnair, Finavia ja Senaattikiinteistöt.

Hier Info: home Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel: +358 9 6841 1200

Tuomme asiakashankkeisiin lisäarvoa monipuolisella osaamisellamme, tilaajan erityistarpeet ja aikataulut huomioiden. Meille on tärkeää olla arvossapidetty ja luotettava suunnittelun asiantuntija. Kasvuun tähtäävä yrityksemme päätoimialueet ovat Suomi, Venäjä ja Baltian maat. Kansainvälinen henkilöstömme pystyy toimimaan projekteissa mm. venäjän, englannin, ruotsin, saksan ja ranskan kielillä.

Meillä on pitkä kokemus BIM-tietomallintamisesta, viimeisimmät mallinnustyökalut, vakiintuneet toimintatavat sekä koulutettu ja asiantunteva henkilökunta. Tällä hetkellä panostamme erityisesti henkilökuntamme energia- ja elinkaariosaamiseen sekä kestävän kehityksen huomioimiseen suunnitteluratkaisuissa.

KVA Arkkitehdit Oy on Suunnittelu- ja Konsultointiyritykset SKOL ry:n jäsen. Lisäksi osallistumme NewBee EU-hankkeeseen, joka edistää energiatehokasta korjausrakentamista. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme yhä enemmän Nordic Built - toimintaperiaatteiden mukaiseksi. Kuulumme myös luotettava kumppani - ohjelmaan. 

 

                                              customlogo SKOL