1
-
1

BE Institute Otakaari 4

2017

The project aimed to create a working environment on the multispace office principle for the BE institute in line with Aalto University’s new premises strategy. Following adaptation of the premises, the project continued onto workshops involving the building’s users. Joint development was undertaken to build a concept of the new premises and operating principles, and to collect information on the special requirements of users to form a basis for the design work. A concept was created for the premises based on the results of the inclusion phase

  • 1,050 m2
  • Workplace development
  • Architectural design
  • Interior design
The second phase of the project consisted of architectural and interior design. The interiors are steeped in the inspirational and colourful spirit of Aalto University
Reeta Cagnani
Workplace Consultant

Ask more about project!

Reeta Cagnani
Interior Architect
Senior Workplace Consultant
reeta.cagnani@kva.fi
+358 50 314 0560